Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

ʻO ke kumu i kūlike ʻole ai ka mīkini sandblasting ʻili

I ka hoʻohana ʻana i ka mīkini hoʻoheheʻe ʻana i ke one, inā ʻaʻole kūlike ka nui o ke one, ʻo ia paha ke kumu o ka hemahema o loko o nā lako, no laila pono mākou e ʻike i ke kumu o ka pilikia i ka manawa, i mea e hoʻoponopono ai i ka pilikia. kūpono a hōʻoia i ka hoʻohana ʻana i nā mea hana.

(1) ʻAʻole paʻa nā mea hana Sandblasting i ka pū sandblasting hele wāwae.Ke lohi ka wikiwiki o ka pū puhi a me ka wikiwiki o ka pū puhi, ua like ke one i hoʻopuka ʻia e nā mea ʻelua i kēlā me kēia manawa, akā he liʻiliʻi ka mahele o ke one ma ka mua a he nui ma ka hope.Ma muli o ka puʻunaue like ʻana o ke one ma ka ʻili o nā wahi like ʻole, ʻaʻole hiki ke ʻike ʻia ke ʻano paʻakikī a kū ʻole.

(2) ʻAʻole paʻa ka ea o ka mīkini sandblasting i ke kaʻina hana.Ke hoʻohana ʻia ka ea compressor no nā pū puhi he nui, ʻoi aku ka paʻakikī o ke ea e hoʻopaʻa ʻia, ke kiʻekiʻe ke kaomi o ka ea, ʻoi aku ka inhaled a hoʻokuʻu ʻia ke one, a i ka haʻahaʻa ʻana o ke ea, ʻo ia ke kū'ē. , ua emi ka nui o ke one i honi a kipakuia.I ka nui o ke one, ua paa ka ili o ke one i ka paapu, a i ka uuku o ke one, ua kakaikahi ka ili one.

(3) ʻO ka mamao o ka nozzle mai ka ʻili o ka mea hana ua kokoke loa a mamao.Ke hoʻokokoke ka nozzle o ka pū puhi i ka ʻili o nā ʻāpana, liʻiliʻi ka laulima, akā ʻoi aku ka paʻa a paʻa.Ke mamao loa ka nozzle o ka pū puhi mai ka ʻili o nā ʻāpana, ua hoʻohuʻu ʻia ke one me ka nui, akā ua hoʻonui ʻia ka wahi i puhi ʻia, a ʻike ʻia ka liʻiliʻi.

ʻO ka mea i luna ke kumu o ka like ʻole o ka ʻili o ke one o ka mīkini puhi one.Wahi a ka hoʻolauna, hiki iā mākou ke hoʻokaʻawale maikaʻi i ka pilikia, i hiki ke hoʻopau koke i ka pilikia a hōʻoia i ka hoʻohana pono ʻana o nā mea hana.

sav


Ka manawa hoʻouna: Oct-23-2023
ʻaoʻao-banner